Meer dan 5000+ Tevreden Klanten - Vandaag Besteld = Morgen In Huis

Waarom ShapeSox?

De ShapeSox Compressiekousen zorgen voor de ultieme ondersteuning van uw voeten en benen.

Hoe geweldig is het als u maar 1 soort compressiekousen nodig heeft voor diverse activiteiten? Of het nou voor hardlopen, voor fietsen, voor de wereldreiziger, voor de harde werker of gewoon om uw benen de juiste comfort te bieden?

Zijn de ShapeSox beter dan andere kousen?

Bij ShapeShifters weten wij hoe ontzettend belangrijk onze benen zijn en wij hebben er dan ook voor gezorgd dat wij een perfecte product op de markt hebben gebracht met de juiste ingrediënten.

De ShapeSox compressiekousen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal met een geweldige draagcomfort. U kunt de kousen dagelijks dragen en u zal zelf het verschil merken. De kousen zijn 20-30 mmHg gegradueerd en dus perfect voor alle activiteiten. De druk op de benen wordt op de beste wijze beinvloedt.

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn zo erg overtuigd van ons product, dat wij met zekerheid durven te zeggen dat als u het een eerlijke kans geeft en de kousen op regelmatige basis draagt, dat u een erg goed gevoel aan over zult houden. U zult meer energie hebben en meer fit voelen. Dit is de garantie die wij bieden. Hebben wij niet aan uw eisen kunnen voldoen? dan storten wij uw geld terug!

 

 

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!